G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,72
GR. ALTIN2.887,47
BTC2.144.552,97

Sakaryaspor, Süper Lig’e Yükselmeye Çok Yakın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1. Lig’in son haftasında, Sakaryaspor ezeli rakibi Kocaelispor’u 2-0 mağlup ettikten sonra direkt play-off finali oynamaya hak kazandı. Bu galibiyetle birlikte yeşil-siyahlılar, Süper Lig’e yükselme şansını elde ettiler. Takım, Rüstemler Tesisleri’nde çalışmalarına başladı ve final müsabakasını beklemeye başladı.

Play-off yarı finalinde, Çorum FK ve Bodrum FK, finalde Sakaryaspor’un rakibi olmak için mücadele edecek. Sakaryaspor’un muhtemel rakiplerinden olan Bodrum FK ile daha önce karşılaşmışlardı ve bir mağlubiyet, bir beraberlik almışlardı. Diğer muhtemel rakip Çorum FK’ya karşı ise daha iyi performans sergilemişler ve iki maçlarını da kazanmışlardı.

Ezeli rakipleri Kocaelispor karşısında elde ettikleri galibiyetle Sakaryaspor, uzun yıllardır hayalini kurdukları Süper Lig şansını elde etti. 1. Lig’in 5. haftasında Bodrum FK’ya karşı aldıkları mağlubiyeti telafi etmek isteyen Sakaryaspor, final müsabakasına çok motive bir şekilde hazırlanıyor. Coşkun Demirkaban’ın yönetimindeki takımın, taraftarlarıyla birlikte büyük bir coşku ve heyecanla final maçını beklediği belirtiliyor.

Bu sezon oldukça başarılı bir performans sergileyen Sakaryaspor, play-off finaline kalmayı başardı ve Süper Lig için mücadele etme şansını elde etti. Coşkun Demirkaban, takımına motivasyon ve hırslı olmaları yönünde talimatlar verirken, oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yapmak için antrenmanlara devam ediyorlar.

Sakaryaspor’un Süper Lig hayali, play-off finalindeki rakiplerini mağlup ederek gerçekleşebilir. Takımın taraftarları da final maçını heyecanla beklerken, şehir genelinde büyük bir coşku ve destek gösterisi yaşanıyor. Sakaryalı futbolseverler, uzun yıllardır özlem duydukları Süper Lig’e yükselme umudunu yeşertirken, takımlarını desteklemek için ellerinden geleni yapacaklar.

Sakaryaspor’un yarı finaldeki performansı ve final öncesi hazırlıkları, takımın hedefe ulaşma isteğini ortaya koyuyor. Süper Lig için mücadele edecek olan Sakaryaspor, taraftarlarıyla birlikte büyük bir umut ve heyecanla final müsabakasını bekliyor. Yeşil-siyahlılar, uzun yıllardır bekledikleri bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için sahaya çıkacaklar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sakaryaspor, Süper Lig’e Yükselmeye Çok Yakın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!