G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,48
GR. ALTIN2.881,99
BTC2.126.242,03

Zonguldak Kömürspor Başkanı Şike İddiası İstiyor: “Etik Kurul Ne Karar Verecek?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike iddialarıyla ilgili etik kurul kararı beklediklerini söyledi. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan maç, 0-0’lık skorla sonuçlandı. Ankarasporun play-off müsabakalarına katılma hakkı elde etmesi için 1461 Trabzon’a 4-1 yenilmesi gerekiyordu. Nazilli Belediyespor ise küme düşme tehlikesinden kurtularak ligde kalmayı garantiledi. Ancak, Zonguldak Kömürspor’un TFF 3. Lig’e düşmesi kesinleşti.

Maçın sonucu ve takımların birbirine karşı oynamaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor, 90 dakika boyunca bir şut dahi çekmezken, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Hakan Hürfikir, maçla ilgili suç duyurusunda bulunmak için Zonguldak Adliyesi’ne gitti. Kulüp Başkanı Mehmet Salih Demir de basın toplantısı düzenleyerek etik kurulun hızlı bir şekilde karar vermesini istediklerini belirtti.

Demir, federasyondan etik kurulun toplanarak maçta şike olup olmadığına karar vermesini istediklerini söyledi. Hakem ve gözlemci raporlarına ulaşamadıklarını ve ek rapor alınması gerektiğini vurguladı. Demir, muhtemel şike durumunun açıklığa kavuşturulmasını talep etti ve yürüyüş planladıklarını ifade etti. Gelecek sezon öncesinde kararın verilmesini arzuladıklarını belirtti.

Ayrıca, TFF’nin seçime yaklaşırken karar vermekten kaçınabileceğini ve 3 takımın düşmesi kararını alabileceğini öne süren Demir, şikenin ortaya çıkarılmasını istediklerini belirtti. Tribün liderlerinden Miraç Balcı da vatandaşları yürüyüşe katılmaya çağırarak, Adalet istediklerini ve haksızlığa karşı çıktıklarını ifade etti.

Sonuç olarak, Zonguldak Kömürspor Kulübü, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında yaşanan şike iddialarının aydınlatılmasını ve adil bir şekilde karara bağlanmasını talep etmektedir. Tribün liderleri ve taraftarlar da adalet arayışında birlik olup yürüyüşe katılmayı planlamaktadır. Kararın sezon başlamadan önce verilmesi ve şike durumunun net bir şekilde ortaya çıkarılması istenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zonguldak Kömürspor Başkanı Şike İddiası İstiyor: “Etik Kurul Ne Karar Verecek?”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!