G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,48
GR. ALTIN2.881,99
BTC2.126.242,03

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meydan okuma: “Akraba atamaları konusunda inisiyatif alın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, bir görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İkili, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin detaylarını paylaştı ve gündemdeki konular hakkında soruları yanıtladı.

Özgür Özel, yerel seçimler sonrasında ortaya çıkan akraba atama skandalına dikkat çekmiş ve tüm atamaları geri çektirdiğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da TOBB 80. Genel Kurulu’nda bu konuya dikkat çekerek muhalefet belediyelerinde yaşanan atamaları eleştirmişti.

CHP lideri Özel, Erdoğan’ın bu konudaki sözlerine yanıt verirken, atamaları incelediğini ve gerekirse geri aldırdığını belirtti. Son yaşanan örneğin Adana Yüreğir’deki atamalar olduğunu ve bazılarının liyakatlı olmasına rağmen geri aldırdığını açıkladı. Özel, atama skandallarını takip ettiklerini ve gerekli müdahaleleri yaptıklarını belirtti.

Özel ayrıca, Erdoğan’a meydan okuyarak, akraba atamalarını sonlandırması gerektiğini ifade etti. Kendisinin atamalara karşı aldığı inisiyatifin örnek olması gerektiğini vurguladı ve Erdoğan’ı da aynı şekilde hareket etmeye davet etti.

Sonuç olarak, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu görüşmeler sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemdeki konuları ele aldı. Özel, akraba atamaları konusunda aldığı inisiyatifleri ve Erdoğan’a yaptığı meydan okuma ile dikkat çekti. Her iki lider de basına açıklamalar yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meydan okuma: “Akraba atamaları konusunda inisiyatif alın”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!