G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Ünlü Sihirbaz David Copperfield Cinsel İstismar İddialarıyla Gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar iddialarıyla suçlanmaktadır. Kadınlar arasında bazıları, Copperfield’ın ilişki öncesi kendilerine ilaç verdiğini iddia ederken diğerleri de sahnedeki performanslar sırasında sihirbazın kendilerine dokunduğunu belirtmektedir. İddiaların aralığı 1980’li yıllardan 2014’e kadar uzanmaktadır.

16 kadının sihirbazı taciz ettiğine dair suçlamalarıyla ilgili haber, ABD’li ünlü sihirbaz David Copperfield’ı merkeze almaktadır. The Guardian’ın aktardığına göre, kadınlardan üçü Copperfield’ın cinsel ilişkiye girmeden önce kendilerine ilaç verdiğini iddia ederken diğer kadınlar da sahnedeki performanslar sırasında istenmeyen dokunuşlarla karşı karşıya kaldıklarını belirtmişlerdir.

Copperfield hakkındaki iddiaların geniş bir zaman dilimini kapsadığı belirtilmektedir. 16 kadından bazıları Copperfield ile 15 yaşındayken tanıştıklarını ve daha sonra rıza göstererek ilişkiye girdiklerini ifade etmişlerdir. Ünlü sihirbazın avukatları ise BBC’ye yaptıkları açıklamada, suçlamaların Copperfield’ın karakterine aykırı olduğunu ve tanıyanlarının bunu doğrulayacağını belirtmişlerdir.

Bu suçlamalar, Copperfield’ın kariyerinde önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Kadınların iddiaları, sihirbazın geçmişine ve sahnedeki performanslarına odaklanmaktadır. İddianame, Copperfield’ın hem ilişki öncesi hem de performans sırasında kadınlara karşı sınırları aştığını öne sürmektedir.

Söz konusu suçlamalar, Copperfield’ın itibarını zedeleyebilecek ciddi bir potansiyel taşımaktadır. Ünlü sihirbazın geleceği ve kariyeri, bu iddiaların sonuçlarına bağlı olacaktır. Ancak Copperfield’ın avukatlarının suçlamalara karşı çıktığı ve tanıyan kişilerin onun hakkındaki olumsuz düşünceleri desteklemeyeceğini belirttikleri de göz ardı edilmemelidir. Sonuç olarak, bu olay medya tarafından yakından takip edilmekte ve Copperfield’ın geleceği belirsizdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Sihirbaz David Copperfield Cinsel İstismar İddialarıyla Gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!