G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

Taksi Şoförüne Kaldırım Taşıyla Saldıran Ahmet Tan Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan taksici saldırısı olayı Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 10 Ekim 2023’te Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde meydana geldi. Buca ilçesine gitmek isteyen bir kişi, 35 T 5656 plakalı taksiyle seyir halinde olan Salim Keleş’in aracına binerek yanında bulunan kaldırım taşı ile saldırdı. Polisin araştırmaları sonucunda, saldırganın Ahmet Tan olduğu belirlendi. Tan adresinde düzenlenen baskınla yakalandı ve tutuklandı.

Tutuklanan Ahmet Tan hakkında ‘silahla yağmaya teşebbüs’ suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Mahkeme sürecine şikayetçi Selim Keleş, olayın mağduru taksici, ve avukatlar katıldı. Tan’ın duruşmadaki ifadesinde ailevi sorunlarını dile getirerek özür dilediği öğrenildi.

Özürünü dilemesine rağmen, taksici Selim Keleş olayın planlı olduğunu, kendisini korumasaydı öldürüleceğini belirtti. Keleş’in avukatı Sıtkı Hasan Söylemezoğlu, sanığın kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanmasını talep etti. Tan’ın avukatı ise eylemin yağma suçundan değil yaralama suçundan değerlendirilmesini istedi.

Mahkeme heyeti, duruşma sonrasında sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, davanın takipçisi olacaklarını ve taksici Selim Keleş’e desteklerinin süreceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taksi Şoförüne Kaldırım Taşıyla Saldıran Ahmet Tan Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!