G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Meksika Ekibine Transfer oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meksika’nın Atletico de San Luis takımı, eski Galatasaray teknik direktörü olan Domenec Torrent’i yeni teknik direktörleri olarak açıkladı. Brezilyalı Gustavo Leal’in yerine getirilen Torrent, 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı ve kulüp tarafından “Hoş geldin Domenec Torrent” şeklinde karşılandı. Torrent’in kariyeri, Barcelona, Manchester City ve Bayern Münih gibi büyük kulüplerde Pep Guardiola’nın yardımcılığını yapmasıyla dikkat çekiyor. New York City ve Flamengo takımlarında da teknik direktörlük yapan Torrent, 2022 yılında Galatasaray’da görev almıştı ancak Haziran 2022’de ayrıldıktan sonra hiçbir takımda çalışmamıştı.

Galatasaray’da teknik direktörlük yaptığı dönemde beklenen performansı sergileyemeyen Domenec Torrent, sadece 5 ay 7 gün görev yapabilmişti. Torrent, göreve geldiğinde takımı 12. sırada bulunurken, ayrıldığında ise 13. sıraya gerilemişti. Süper Lig’de 18 maça çıkan Torrent, ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde de 2 maça görev yapmıştı. Toplamda 20 maça çıkan Torrent, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı.

Atletico de San Luis’in yeni teknik direktörü olan Domenec Torrent, kariyerindeki yeni durağıyla ilgili heyecanlı olduğunu belirtirken, kulübün de kendisine güvendiğini ve desteğini hissettiğini dile getirdi. Torrent’in Galatasaray’daki performansından ders alarak yeni takımında daha iyi sonuçlar elde etmeyi hedeflediği ifade ediliyor. Atletico de San Luis taraftarları da, yeni teknik direktörlerinin kulübe başarı getireceğine inanıyor ve sezonun kalan maçlarında takımlarına destek olacaklarını vurguluyor. Torrent’in Meksika macerasının nasıl bir ivme kazanacağı ise merak konusu olarak dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Galatasaray Teknik Direktörü Meksika Ekibine Transfer oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!