G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,48
GR. ALTIN2.881,99
BTC2.126.242,03

Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Tuğra Ali Özbanaz’ın Son Durumu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, silahla başından vurulan Tuğra Ali Özbanaz, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölümün ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın detaylarını araştırmaya başladı. Tuğra Ali Özbanaz’ın babası A.Ö.’nün ifadesini alan polis, babanın arkadaşı olan B.S.T.’yi gözaltına aldı.

B.S.T., verdiği ifadesinde, Özbanaz ile birlikte Sinanpaşa ilçesinde bir araçta alkol aldıklarını ve tuvalet ihtiyacı için araçtan uzaklaştığını belirtti. Geri döndüğünde ise motosikletli dört kişinin araca yaklaşıp tabancalarla ateş ettiğini iddia etti. B.S.T. tabancayla karşılık verdiğini ve sonra yaralı olduğunu fark ettiğini ifade etti. Polis, B.S.T.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda araçta yapılan incelemede 2 tabanca ve boş kovanlar ele geçirdi.

Araştırmalar sonucunda M.D., Ş.U., A.İ.Ç. ve S.K. isimli dört şüpheli, tabancayla ateş etmekten gözaltına alındı. Bu kişilerle birlikte iki tabanca ele geçirildi. Şüpheliler ifadelerinde, sadece motosikletleriyle aracı gördüklerini ve olaya karışmadıklarını savundular. Ancak polis, olayın şüphelisi oldukları gerekçesiyle ölen Tuğra Ali Özbanaz’ın babası A.Ö.’yü de gözaltına aldı.

Ş.U. ve A.İ.Ç. ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, A.Ö., B.S.T., M.D. ve S.K. ise tutuklanma sürecinde tutuluyor. İncelemeler devam ederken, olayın detayları ve motivasyonuyla ilgili daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor.

İlgili haberin kaynağı İHA’dır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybeden Tuğra Ali Özbanaz’ın Son Durumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!