G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

Florya’da Dehşet! Üst Geçide Sıkışan TIR Trafiği Felç Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Yeşilköy Sahilyolu Rauf Orbay Caddesi’nde Florya istikametinde Ataköy Marmaray üst geçidinde gerçekleşti. Saat 10.30 sıralarında meydana gelen kazada, 12 Mart 2024’te üst geçide çarpan TIR’ın dorsesi bir otomobilin üzerine devrilmiş ve 4 kişi hayatını kaybetmişti. Bu kez ise aynı noktada bir TIR, üst geçide çarptı ve sıkıştı.

Olayda, 60 HV 498 plakalı TIR’ın şoförü, uyarı levhalarını dikkate almadan geçmek istedi ve dorsesi üst geçide çarptı. Neyse ki kazada ölen ya da yaralanan olmazken, sadece dorsede hasar meydana geldi.

Kaza sonrasında Florya istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sıkışan TIR, şoförün geri manevra yapması sonucu kurtarıldı. TIR, alternatif yola yönlendirildikten sonra sahilyolunda trafik normale döndü.

Kaza nedeniyle yaşanan bu olay, bölgede derin bir üzüntüye neden oldu. Özellikle 12 Mart’ta meydana gelen diğer kazada hayatını kaybeden 4 kişinin aileleri, benzer bir kaza yaşanmasına daha fazla dayanamayacaklarını belirttiler. Yetkililer, yol güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini vurguladılar.

TIR şoförü ise kazanın ardından büyük bir şok yaşadığını belirterek, uyarı levhalarını görmediğini ve dorsesinin üst geçide çarptığını fark ettiğinde çaresiz kaldığını ifade etti. Şoför, daha dikkatli olacağını ve benzer bir olayın bir daha yaşanmaması için gereken her türlü önlemi alacaklarını söyledi.

Kaza sonrasında trafikte normale dönülmesiyle birlikte bölgedeki gerginlik de biraz olsun azaldı. Ancak, benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerin daha fazla önlem alması ve sürücülerin trafik kurallarına daha fazla uyması gerektiği konusunda hem fikir olan bölge halkı, bu tür acı olaylara bir daha tanık olmak istemediklerini ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Florya’da Dehşet! Üst Geçide Sıkışan TIR Trafiği Felç Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!