G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,68
CNY4,86
GBP44,98
EURO/USD1,10
BIST9.089,53
Petrol79,28
GR. ALTIN2.920,67
BTC2.145.914,48

Batuhan Karacakaya ‘şantaj’ suçundan beraat etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli’de 22 Mart 2023 tarihinde meydana gelen olayda eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a zorla video çektirdiği iddiasıyla yargılanan oyuncu Batuhan Karacakaya’nın duruşmasında karar çıktı. İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz olarak katılmayan Karacakaya, avukatı aracılığıyla savunmasını yapmıştır. Mahkeme kararı açıklarken, delil yetersizliği sebebiyle sanığın beraatine hükmetmiştir.

Olayla ilgili hazırlanan iddiadan göre, Batuhan Karacakaya ile müşteki Ayşe Fatma Aslanpay arasında geçmişte bir ilişki bulunmaktadır. Olayın meydana gelmeden bir gün önce Karacakaya, müzik uygulaması üzerinden Aslanpay’a mesaj göndermiş ve evine davet etmiştir. Ancak bu sırada sahte bir hesaptan Karacakaya’ya tehdit içeren bir mesaj gelmiştir. İddianamede, bu mesaj sonrasında Karacakaya’nın arkadaşını arayarak Ayşe’ye şiddet uyguladığını ve bunu video ile tehdit ettiğini söylediği belirtilmektedir.

Olayın gelişimi iddianamede şöyle anlatılmaktadır: Karacakaya, Aslanpay’dan video çekmesini istemiş ve zorla not okutarak video çektirmiştir. Aslanpay, çekilen videoda olayı anlatmış ve Karacakaya’nın kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiştir. İddianamede, Karacakaya’nın bu şekilde Aslanpay’ı şantaj ile tehdit ettiği ve zorla video çektirdiği belirtilmektedir.

Beraat kararının açıklanmasının ardından mahkemede birçok tartışma yaşanmıştır. Özellikle müşteki ve sanık avukatları arasında karara ilişkin sert söylemler kullanılmıştır. Karar sonrasında ise Batuhan Karacakaya’nın avukatı, müvekkilinin beraatine sevindiğini ve adil bir karar alındığını belirtmiştir.

Yaşanan bu olay medyada geniş yankı uyandırmış ve birçok haber sitesinde detaylarıyla yer almıştır. Acun Ilıcalı’nın Batuhan Karacakaya ile mahkemelik olduğu iddiası da gündeme gelmiştir. Ancak sonuç olarak Batuhan Karacakaya’nın delil yetersizliğinden dolayı beraatine karar verilmiştir.

İstanbul’da yaşanan bu olay, şiddet ve şantaj gibi önemli konuları gündeme getirmiştir. Adaletin sağlanması adına alınan karar, toplumda farklı tartışmalara sebep olmuştur. Batuhan Karacakaya ve Ayşe Fatma Aslanpay arasındaki ilişkinin sonucunda yaşanan bu olay, hukuki süreç sonucunda neticelenmiş ve Karacakaya’nın beraat kararı ile son bulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batuhan Karacakaya ‘şantaj’ suçundan beraat etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!