G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,68
CNY4,86
GBP44,98
EURO/USD1,10
BIST9.089,53
Petrol79,28
GR. ALTIN2.920,67
BTC2.145.914,48

Yusuf Kaplan Hastaneden Taburcu Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılında kalp krizi geçiren ünlü yazar Yusuf Kaplan, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. Durumu sevenlerini endişelendiren Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumu hakkında bilgi verdi. Hastaneye gitmeden önce “Kalbimde bir ağrı var. Uyutmuyor… Dua ederseniz sevinirim.” şeklinde paylaşım yapan yazar, doktorlarla iletişim halinde olduğunu ve merak edilmemesini istedi.

Hastaneye gittiğinde durumuyla ilgili bilgi veren Kaplan, yakınları ve arkadaşlarıyla olan bir fotoğrafını paylaşarak endişelenmemelerini rica etti. Anjiyo yapılması gerektiğini ve 3 stent takılacağını belirtti. Aynı zamanda tansiyon ve kalp ritmini ölçmek için aletler takıldığını da paylaşan Kaplan, Cumartesi günü tekrar hastaneye gitmek zorunda olduğunu açıkladı.

Tedavisinin ardından taburcu olan Yusuf Kaplan, sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım daha yaparak şu ifadeleri kullandı: “Hastaneden eve dönüyoruz… Cumartesi sabah yeniden geleceğiz.İyiyim. Hamdolsun. Biraz kendime dikkat etmem ve dinlenmem lazım.Vaki olanda hayır vardır. Vesselâm.” Son olarak, Medipol Hastanesi doktorları ve personeline teşekkürlerini iletti.

Yusuf Kaplan’ın hastanede yatması ve tedavi süreci sevenlerini endişelendirse de, başarılı bir operasyonun ardından sağlığına kavuşmuş ve taburcu olmuştur. Kaplan, sosyal medya aracılığıyla sevenlerine durumu hakkında sürekli bilgi vererek onları bilgilendirmiş ve desteğini almıştır. Hastalık sürecinde yakınları ve dostlarıyla olan iletişimini de sosyal medya üzerinden paylaşan Kaplan, sağlık durumuyla ilgili son derece pozitif ve umutlu mesajlar vermiştir. Tedavisinin tamamlanması ve taburcu olması hayranlarını sevindirmiş ve onlara moral vermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yusuf Kaplan Hastaneden Taburcu Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!