G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,68
CNY4,86
GBP44,98
EURO/USD1,10
BIST9.089,53
Petrol79,28
GR. ALTIN2.920,67
BTC2.145.914,48

Real Madrid, Arda Güler’in golüyle Alaves’i 5-0 Yendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

La Liga’nın 36. haftasında Real Madrid ile Alaves karşı karşıya geldi. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri Alaves’i 5-0 mağlup etti. Real Madrid, 10. dakikada Jude Bellingham, 27. dakikada Vinicius Junior ve 45+1. dakikada Federico Valverde’nin attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarı durgun başlasa da 70. dakikada Vinicius Junior tekrar sahneye çıktı ve skoru 4’e çıkardı. Son haftaların formda ismi Milli oyuncumuz Arda Güler 81. dakikada sahneye çıktı ve skoru tayin eden golü kaydetti.

Real Madrid evinde Alaves’i 5-0 mağlup ederek farklı bir galibiyet elde etti. Jude Bellingham, Vinicius Junior, Federico Valverde ve Arda Güler’in golleriyle galibiyete uzanan Real Madrid, puanını 93’e yükseltirken, Alaves ise 41 puanda kaldı. Real Madrid’in genç yıldızlarından Jude Bellingham, son 3 lig maçında da golle buluşarak önemli bir performans sergiledi. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, 27. maçında 19. golünü atarak takımına önemli bir katkı sağladı. Bu maçta 2 asist de yapan Bellingham, toplamda 3 gole doğrudan katkı sağlamış oldu. Diğer yandan Vinicius Junior, 15. golüne ulaşarak iyi bir performans sergiledi. Brezilyalı futbolcu, La Liga’da 25 karşılaşmada forma giydi ve takımına önemli bir hücum gücü sağladı.

Milli futbolcumuz Arda Güler, Alaves karşısında yine fileleri havalandırarak takımına galibiyeti getiren isimlerden biri oldu. Sol kanattan hızlı bir şekilde ilerleyen Rodrygo’nun pasında topa vuran Arda, takımının 5. golünü attı ve 9 maçta 4 golle başarılı bir performans sergiledi. Real Madrid, bir sonraki karşılaşmasında deplasmanda Villareal’e konuk olacakken, Alaves evinde Getafe’yi ağırlayacak.

Bu maçla birlikte Real Madrid, La Liga’da şampiyonluk yarışında iddialı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Takımın genç ve başarılı oyuncuları, attıkları goller ve asistlerle ön plana çıkarken, Milli futbolcumuz Arda Güler de yaptığı golle galibiyete katkı sağladı. Ancelotti’nin öğrencileri, büyük bir skorla Alaves karşısında galip gelerek puanını yükseltti ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Real Madrid, Arda Güler’in golüyle Alaves’i 5-0 Yendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!