G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

AJet Uçağında 2,5 Saat Bekleyen Yolcular İsyan Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yolcular, olayı sosyal medyada paylaşarak şirketin müşteri hizmetlerine şikayetlerini iletti. Bir yolcu, “Uçakta nefes almak mümkün değildi, havasızlık nedeniyle birçok yolcu rahatsızlandı. Bu kadar uzun süre neden beklediğimizi anlayamadık” dedi. Diğer bir yolcu ise, “Hayatımda böyle bir durumla karşılaşmadım, bu kadar kötü bir deneyim yaşamak gerçekten üzücü” şeklinde tepkisini dile getirdi.

AJet’in sözcüsü ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Yolcular ise, yaşadıkları olumsuz deneyimi unutamayacaklarını belirtti. Uçak içindeki havasızlık nedeniyle birçok yolcunun rahatsızlandığını ve fenalık geçirdiğini ifade eden yolcular, benzer bir durumun tekrar yaşanmaması için yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini söyledi.

AJet’in bu durumla ilgili olarak yolculara herhangi bir bilgilendirme yapmamış olması da tepki çekti. Yolcular, seyahatlerinin bu şekilde tehlikeye atılmaması gerektiğini ve şirketten bu tür aksaklıkların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri almasını istedi.

THY’nin şirketi AJet’in bu olayı ciddiye alması ve yolcuların mağduriyetini gidermek için gerekli adımları atması bekleniyor. Havayolu şirketlerinin yolcuların güvenliği ve konforu için gereken önlemleri alması gerektiği ve benzer durumların yaşanmaması için titizlikle çalışmalar yapmaları gerektiği belirtiliyor. Yaşanan bu tür olumsuz deneyimlerin havacılık sektöründe güven kaybına neden olabileceği ve müşteri memnuniyetinin sağlanması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AJet Uçağında 2,5 Saat Bekleyen Yolcular İsyan Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!