G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

Cem Karaca’nın Gözyaşları Filmi Bu Hafta Vizyonda! Hangi Filmi İzleyeceksiniz?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Ocak Perşembe 2024 tarihli AA haberine göre, bu hafta sinemaseverleri dört yerli ve dokuz film bekliyor. Yüksel Aksu tarafından yönetilen “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi, Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Cem Karaca’nın yaşamını beyaz perdeye taşıyor. Filmin senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme aldı ve Fikri Harika ile Aytaç Medya ortak yapımcılığında çekildi. Ayrıca, haftanın diğer filmleri arasında “Rüya Senaryo”, “Kaptan Benim”, “Çıkış Yok”, “Haydi Tut Elimi”, ve “İnadıyla Şampiyon” gibi yerli ve yabancı yapımlar yer alıyor.

“Rüya Senaryo”, sıradan bir adamın, bir anda tanımadığı yüzlerce insanın rüyalarına girdiği bir hikayeyi konu alıyor. Başrollerde usta oyuncu Nicolas Cage ile Julianne Nicholson yer alıyor. “Kaptan Benim”, dünyayı gezip rap yıldızı olma hayali kuran iki gencin Senegal’den Avrupa’ya gitme çabalarını merkezine alıyor. “Çıkış Yok” ise düşen bir uçağın içerisinde yaşam mücadelesi veren bir grup insanın hikayesini anlatıyor. “Haydi Tut Elimi” ise, dans tutkunu iki gencin yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için verdiği mücadeleyi konu ediniyor. “İnadıyla Şampiyon” ise Trabzonspor’un müsabakalarının devre arası ve maç sonu görüntülerini, deplasman yolculuklarını, taraftar hikayelerini ve kulübün efsanelerinin özel röportajlarını içeren bir belgesel film.

Ayrıca, haftanın yerli korku filmleri “Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf” ve “Şeytan1” da sinemaseverlerle buluşacak. “Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf” filmi, nedeni anlaşılamayan bir yangında ölen bir tarikat kurucusunun ölümünün arkasındaki sır perdesinin aydınlatılması için başlatılan soruşturma sonrasında yaşanan olayları konu alıyor. Diğer korku filmi “Şeytan1” ise, bir fotoğrafçının çektiği karelerin arkasındaki karanlık gerçeği anlatıyor. Son olarak, Natalya Nilova ve Vasiliy Rovenskiy’in yönetmenliğini üstlendiği animasyon film “Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir”, “Büyük Macera” filminin hikayesini devam ettiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cem Karaca’nın Gözyaşları Filmi Bu Hafta Vizyonda! Hangi Filmi İzleyeceksiniz?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!