G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Bakan Yerlikaya’dan Şok Paylaşım: “81 İlde Yakalanan Firariler!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen “ÇEMBER-18” operasyonlarıyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Son 5 gün içerisinde 81 ilde düzenlenen operasyonlarda arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari şahıs yakalandı. Bakan Yerlikaya, halkın bu konuda bilinçli olması gerektiğini vurgulayarak, firari suçluların sokaklarda dolaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, operasyonların başarısına ilişkin bilgileri paylaşarak, toplamda 81 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda arama kaydı bulunan 4 bin 995 firari şüphelinin yakalandığını açıkladı. Firari suçluların, vatandaşların huzur ve güvenliği için sokaklarda dolaşmasına müsaade edilmeyeceğini belirten Bakan Yerlikaya, bu tür operasyonların süreceğini ifade etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili halkı bilgilendirdi. ÇEMBER-18 operasyonlarının sonuçlarına ilişkin bilgiler paylaşan Bakan Yerlikaya, firari şahısların yakalanmasıyla ilgili etkili çalışmaların devam edeceğini vurguladı. Operasyonların amacının, halkın güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, suçluların adalet önüne çıkarılarak hak ettikleri cezayı almalarının sağlanacağını dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlarda, halkın da desteğiyle hızla sonuç alındığını ifade eden Bakan Yerlikaya, vatandaşların bu tür operasyonlara duyarlı olmalarının önemine değindi. Firari suçluların toplumda huzursuzluk yaratmasına izin vermeyeceklerini belirten Bakan Yerlikaya, suçluların adalet karşısında hesap vermeleri gerektiğini vurguladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıklamaları, ülke genelinde yürütülen operasyonların ne kadar önemli ve başarılı olduğunu gözler önüne serdi. Halkın güvenliği ve huzuru için gerçekleştirilen operasyonların devam edeceği belirtilirken, firari suçluların yakalanmasıyla ilgili çalışmaların etkili bir şekilde sürdürüleceği vurgulandı. Toplumun desteği ve duyarlılığı ile suçluların adalete teslim edilmesi sağlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yerlikaya’dan Şok Paylaşım: “81 İlde Yakalanan Firariler!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!