G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,65
CNY4,88
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,79
GR. ALTIN2.913,94
BTC2.185.175,07

Çoban cinayeti: Kefil olma tartışması kanlı bitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gemiş Mahallesi’nde saat 10.00 sularında meydana gelen olayda çoban Cihat Arman ile Osman Eren arasında yaşanan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Cihat Arman, yanında bulunan ruhsatsız tüfekle Osman Eren’i karnından yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Çardak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Osman Eren, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Eren’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morgu’na gönderildi.

Jandarma ekipleri, olay sonrasında Cihat Arman’ı gözaltına aldı. Arman’ın, Eren’in bankadan kredi çekerken kefil olduğu ve borçlarını ödememesi nedeniyle evine haciz gelmesiyle aralarında süregelen anlaşmazlığın sebep olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Olayın detaylarına ilişkin şok edici bilgiler de basına yansıdı. İkilinin uzun süredir devam eden kavga ve anlaşmazlıklarının vahşetle sonuçlanmasının arkasında maddi bir sorun yattığı ortaya çıktı. Eren’in maddi sıkıntıları yüzünden kefil olduğu krediyi ödeyemediği ve bu durumun Arman ile aralarında gerilime sebep olduğu belirtildi. İkilinin arasındaki husumetin kanla son bulması, herkesi derin bir üzüntüye boğdu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, toplumda infial uyandıran bu tür olaylara karşı önlemlerin artırılması ve benzer trajedilerin yaşanmaması için yasal düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerektiği konuşulmaya başlandı. Her iki ailenin de büyük acı yaşadığı ve yaşanan bu trajedinin tüm toplumu derinden sarsmış olduğu belirtiliyor. Olay, Gemiş Mahallesi sakinleri arasında da büyük bir şok etkisi yarattı ve olayın detayları adeta kâbus gibi herkesin zihninde yer etti. Kaynak: DHA, İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çoban cinayeti: Kefil olma tartışması kanlı bitti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!