G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,64
CNY4,89
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,98
GR. ALTIN2.913,70
BTC2.189.866,56

Konya’da Minibüse Ateş Açıldı: 1 Ölü, 1 Yaralı – Zanlılar Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece saat 21.30 sularında, Konya’nın Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi’nde yaşanan olayda, 06 DFH 797 plakalı minibüs, seyir halindeyken açılan ateş sonrası sürücüsünün kontrolünden çıktı ve mezarlık duvarına çarptı. Araçta bulunan Remzi Özgün ve kardeşi Ali Özgün yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşlar tarafından Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Remzi Özgün, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali Özgün ise boynundan aldığı yaralar nedeniyle hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, aracın ateşlenmesine sebep olan B.G. ve H.G.’yi tespit etti. Şüphelilerin mahallede bir evde saklandığını öğrenen ekipler, baskın düzenleyerek zanlıları yakaladı.

Olayla ilgili detaylara bakıldığında, Remzi ve Ali Özgün ile B.G. ve H.G. arasında 20 gün önce bir düğünde kız meselesi yüzünden yaşanan bir kavga sonucu husumet başladığı ortaya çıktı. Tarafların birbirini tehdit ettiği belirtilirken, olay gecesi ise tarafların konuşmak için buluştukları sırada B.G. ve H.G.’nin minibüse ateş açtıkları öğrenildi.

Zanlılar şu anda Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’nde işlemlerinin devam etmekte olup, ilerleyen süreçte adliyeye sevk edilecekler. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, aileler ve mahalle sakinleri arasında endişe ve huzursuzluk hakim durumda. İHA kaynaklı haberde, detaylar verilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da Minibüse Ateş Açıldı: 1 Ölü, 1 Yaralı – Zanlılar Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!