G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,65
CNY4,86
GBP44,95
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,28
GR. ALTIN2.914,97
BTC2.147.598,18

Şehit Annelerinin Göz Yaşlarıyla Dolu Acı Dolu Hikayeleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acılı anne Yılmaz, göz yaşları içinde evlat acısının ne anneye, ne babaya, ne de kardeşe benzemediğini belirtti. Şehit annelerine bayram veya Anneler Günü kutlayamayacaklarını dile getirdi.

Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu’nun annesi Hatice Özkozanoğlu, oğlunun hatıralarıyla hayata tutunduğunu ifade etti. Anneler Günü’nü zor geçirdiğini belirten Özkozanoğlu, oğlunun mutfakta ona sarılmasını özlediğini paylaştı.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Halil İbrahim Şık’ın annesi Sıdıka Şık, oğlunun görevinin bitmesine sadece 1 ay kala şehit olduğunu söyledi. Anne Şık, kızının henüz 5 aylıkken evli ve anne olmadan şehit düştüğünü dile getirdi.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2013 yılında meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan 53 vatandaşın acısı hala dinmeyen anne Sabahat Taş, oğlunun eşyalarını koklayıp resmini öperek teselli bulduğunu paylaştı.

Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun anneler gününde topladığı çiçekleri özlediğini dile getirdi. Anne Bülbül, oğlunun özlemiyle Anneler Günü’nü hüzünlü geçirdiğini söyledi.

Antalya Kemer’de yaşayan 101 yaşındaki Zeliha Kurga, Kaymakam Ahmet Solmaz ve beraberindekiler tarafından ziyaret edildi. Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Kurga hatıralarını paylaştı.

Diyarbakır’da eski HDP il binası önünde çocukları dağa kaçırılan anneler, evlatlarını bekleyerek oturma eylemi yapıyor. Anneler, evlat hasretiyle Anneler Günü’nü buruk geçirirken, 375 ailenin evlat nöbeti tuttuğu ve şu ana kadar 53 ailenin çocuklarına kavuştuğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehit Annelerinin Göz Yaşlarıyla Dolu Acı Dolu Hikayeleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!