G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

İstanbul’da Trafiğe Kapatılan Yollar ve Alternatif Güzergahlar Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün düzenlenecek olan “İstanbul’u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu” etkinliği nedeniyle belirli yolları ve alternatif güzergahları açıkladı. Bu etkinlik kapsamında 06.00-11.00 saatleri arasında Üsküdar Harem sahil yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi, Kuzguncuk Çarşı Caddesi ve Abdullah Ağa Caddesi gibi yollar trafiğe kapatılacak. Bu yollara alternatif olarak Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy, Nuhkuyusu, Gümüşyolu, Beylerbeyi Abdullah Ağa, Hakimiyeti Milliye, Halk, Cumhuriyet ve Dr. Fahri Atabey caddeleri ile D-100 kara yolu kullanılabilecek.

Şişli ilçesinde de “Bizim Sokak” etkinliği sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Paşa Mahallesi Behram Çavuş Sokak, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Çınar Sokak, Gülbahar Mahallesi Çimen 1 Sokak, Fulya Mahallesi Akıncı Bayırı Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Kazım Orbay Caddesi gibi yollar 11.00-17.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Yay Meydanı, Batı, Kuruçay, Gülbahar, Silahşör, Sıracevizler, Ortaklar caddeleri ile Civelek, Ortaca, Eren, Seyhan, Gürbüz, Ülkü, Kurtuluş, Haşhaş, Mevlüt Pehlivan, Mevlüt Pehlivan Yanı, Galip Bey, Harzemşah ve Feriköy Fırın sokakları ise alternatif güzergah olarak belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İstanbul’un farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek etkinlikler nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar hakkında detaylı bilgi verildi. Bu bilgiler doğrultusunda sürücülerin etkinliklerin yapıldığı bölgelerde trafik yoğunluğundan kaçınabilmeleri ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri sağlanmış olacak. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünün bu önlemleri alarak şehir trafiğinin daha düzenli ve güvenli bir şekilde akmasını sağlaması önemli bir adım olarak görülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Trafiğe Kapatılan Yollar ve Alternatif Güzergahlar Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!