G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Yalova’da Valiz Panik Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, gece geç saatlerde Yalova’nın Gazipaşa Caddesi’nde meydana geldi. Kentin işlek caddelerinden biri olan Gazipaşa’da, yol kenarında terk edilmiş bir valiz fark eden vatandaşlar, endişelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine, bölgeye polis ekipleri ve bomba imha uzmanları sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatırken, bomba imha uzmanı da valizi incelemek için hazırlıklara başladı.

Bomba imha uzmanı, valizi inceleyerek içerisinde herhangi bir tehlike olup olmadığını belirlemek amacıyla yerleştirdiği fünyeyi kontrollü bir şekilde patlattı. Valizden çıkanlar arasında sadece kıyafetlerin yer aldığı görülürken, meraklı gözlerle olayı izleyen vatandaşlar ise derin bir nefes aldı. Patlama sonrasında yol tekrar trafiğe açıldı ve valiz ile içerisinde bulunan kıyafetler incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Valizin sahibinin kim olduğunu tespit etmek amacıyla emniyet güçleri, detaylı bir çalışma başlattılar. Görünen o ki, valizin yanlışlıkla unutulmuş veya terk edilmiş olabileceği düşünülüyor. Ancak tam olarak ne amaçla bırakıldığı ve kimin tarafından bırakıldığı henüz belirlenememiş durumda. Emniyet birimleri, valizin sahibini belirleyebilmek ve olayın ardındaki gerçeği ortaya çıkarabilmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Valizin içerisinden sadece kıyafetler çıkmasına rağmen, yapılan kontrollü patlama ve alınan güvenlik önlemleri olayın ciddiyetini gözler önüne seriyor. Vatandaşların duyarlı davranışı sayesinde olası bir tehlike önceden engellenmiş oldu. Valizin sahibinin bulunması ve neden valizin o şekilde bırakıldığının ortaya çıkarılması, olayın tamamen aydınlatılması için önemli bir adım olacak. Emniyet güçlerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, bu soruların cevaplarına ulaşılması bekleniyor. Güvenlik önlemlerinin her zaman en üst seviyede tutulması ve vatandaşların da şüpheli durumları hemen bildirmesi, benzer olaylar karşısında önemli bir adım olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yalova’da Valiz Panik Yarattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!