G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Fatmanur Altun İmza Gününde Aşk ve Aile Üzerine Konuştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galataport’taki D&R mağazasında düzenlenen imza gününe, Sosyolog, yazar ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun’un eşi olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, çocukları ve birçok kitapsever katıldı. İmza töreni öncesinde Fatmanur Altun, son kitabı olan ‘Aşk Bitti – Yapı Paydos’ hakkında bir konuşma yaptı. Kitabın ana temasının ‘aşk’ olduğunu vurgulayan Altun, popülerleşen seri üretim aşktan ziyade derin ve gerçek aşktan bahsetti.

Altun, kitabının kadın-erkek ilişkileri, aile ve toplumsal yaşamı ele alan sosyolojik denemeler içerdiğini belirtti. ‘Aşk Bitti Yapı Paydos’ isminin kitabın içeriğine uygun şekilde seçildiğini ifade eden Altun, aşk yoksunluğunun toplumsal sorunların temelinde yer aldığını açıkladı. Kitabında aşk yoksunluğu yaşayan ailelerin eksikliğini ortaya koyan Altun, ailenin tüketim ve üretim odaklı bir yapıya büründüğünü ve bu durumun günümüz ailelerinin hayatta kalma mücadelesini etkilediğini belirtti.

Kitabın, fert, kadın ve erkek, aile ve yaşam kültürü gibi bölümlerden oluştuğunu dile getiren Altun, aile yapısının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ve temel ihtiyaç olan sevgi ve bağlılığın merhametle yeniden hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Konuşmaların ardından imza törenine geçildi ve Fatmanur Altun, ilk olarak aile üyelerinin kitaplarını imzaladı. Etkinlik, kitapseverlerin kitaplarını imzalatmasının ardından sona erdi.

Fatmanur Altun’un diğer eserleri arasında Normalleşmenin Sosyolojisi, İletişim Sosyolojisinde Yeni Yönelimler, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı ve Seyyid Kutub da bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatmanur Altun İmza Gününde Aşk ve Aile Üzerine Konuştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!