G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

Polis Memurunun Kaza Sonucu Can Verdiği Acı Olay

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün saat 16.30 sularında Uskumruköy Kilyos Mahallesi’nde bir kaza meydana geldi. Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli olan Muhammet Erdem Yiğit, Adile Sadullah Mermerci Polis Okulu’nda atış talimi yaptıktan sonra evine dönmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Seyir halindeyken kontrolünden çıkan motosiklet, karşı şeritten gelen bir otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan polis memuru Muhammet Erdem Yiğit, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Yiğit hayatını kaybetti.

Henüz 9 aylık polis olan Muhammet Erdem Yiğit’in cenazesi, bugün Bağcılar Yüzüncüyıl Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Sultangazi Cebeci Mezarlığı’na defnedilecek. Polis memuru Yiğit’in ani ölümü ailesi, meslektaşları ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Kazanın nedeni henüz tam olarak belirlenememiş olsa da, Yiğit’in trajik ölümü polis teşkilatını yasa boğdu.

Muhammet Erdem Yiğit, genç yaşına rağmen polislik mesleğine olan aşkı ve azmiyle tanınan bir isimdi. Meslektaşları arasında sevilen ve takdir edilen bir polis olan Yiğit’in ani ölümü büyük bir şok yarattı. Kazadan sonra yapılan incelemeler sonucunda kaza nedeniyle ilgili detaylı bir rapor hazırlanacak ve soruşturma başlatılacaktır. Kazada diğer sürücünün durumu hakkında henüz bilgi verilmediği öğrenildi.

Muhammet Erdem Yiğit’in vefatı, polis teşkilatını ve ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Genç yaşta hayatını kaybeden Yiğit’in meslektaşları ve sevenleri acı haber karşısında şaşkınlık ve üzüntü içinde. Kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri artırıldı ve olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yiğit’in meslektaşları, sevenleri ve ailesi, acılı günlerinde bir arada olacak ve genç polisi son yolculuğuna uğurlayacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis Memurunun Kaza Sonucu Can Verdiği Acı Olay

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!