G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Yağmurlu Havada Beton Mikseri Faciası: Yolu Parçalayıp Karşı Şeride Geçti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçüksu Caddesi’nde Sabah Saatlerinde Beton Mikseri Kazası

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan İnkilap Mahallesi Küçüksu Caddesi’nde bugün saat 09.00 sıralarında bir kaza meydana geldi. Beton mikseri şoförü Bülent Varol’un kullandığı 34 GJN 779 plakalı araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki demir bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçti.

Kaza sonrasında olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, her iki yönde birer şeride dubalar koyarak güvenlik önlemi aldı. Belediye ekipleri de parçalanan bariyerleri ve devrilen ağacı iş makineleriyle kaldırdı. Kısa süreli bir trafik yoğunluğu yaşanan kazanın ardından beton mikseri kaldırılarak yol normale döndü.

Beton mikseri şoförü Bülent Varol, yaşadığı kaza hakkında şunları söyledi: “Hekimbaşı tarafından ilerliyordum. Önümdeki araç ani fren yaptığı zaman ben de frene basarak yavaşlamaya çalıştım. Ancak yağmur nedeniyle aracın hakimiyetini kaybettim ve demir bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçtim.”

Olayın ardından beton mikseri sürücüsü Bülent Varol’a alkol kontrolü yapıldığı ve alkollü olmadığı belirlendi. Kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Yaşanan kaza sonrasında bölgede trafik polisleri geniş güvenlik önlemleri alarak trafiğin aksamamasını sağladı. İnkilap Mahallesi Küçüksu Caddesi’nde yaşanan bu trafik kazasının ardından sürücülerin dikkatli olmaları ve hızlarını yol koşullarına göre ayarlamaları önemle hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yağmurlu Havada Beton Mikseri Faciası: Yolu Parçalayıp Karşı Şeride Geçti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!