G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,57
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.114,94
Petrol79,54
GR. ALTIN2.920,87
BTC2.168.599,69

Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Spor Turnuvası Başarıyla Gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri arasında spor turnuvası düzenlendi. Turnuvada satranç, bowling, masa tenisi ve tavla yarışları yapıldı. Toplamda 70 sağlık personeli kıyasıya yarışarak keyifli ve rekabet dolu bir gün geçirdi.

Ödüllerin verilmesi sırasında İlçe Sağlık Müdürü Serap Saruhan Akkum, katılımcılara teşekkür ederek önemli bir açıklama yaptı. Akkum, bu tür aktivitelerin personellerin sosyalleşmesi ve dayanışması açısından büyük bir önem taşıdığını vurguladı. “Önemli olan yarışı kazanmak değil, yarışmaya katılmaktır” diyen Akkum, sosyal etkileşimin insan kalitesini artırdığını belirtti.

Turnuvaya katılan personeller de eğlenceli ve motivasyon dolu bir gün geçirdiklerini dile getirdiler. Birçok farklı branşta yarışarak hem rekabetin tadını çıkardıklarını hem de birbirleriyle daha yakın ilişkiler kurma fırsatı bulduklarını söylediler.

Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri arasında düzenlenen spor turnuvası, sağlık ve motivasyonun yanı sıra birlik ve beraberliğin de pekiştirilmesine katkı sağladı. Katılımcılar, iş stresinden uzaklaşarak bir arada olmanın keyfini çıkardılar.

Sporun bir aracı olarak kullanılan turnuva, sağlık personellerine hem fiziksel hem de mental olarak fayda sağlamış oldu. Katılımcılar, bir sonraki turnuvanın heyecanını yaşayarak birlikte daha nice etkinliklerde buluşma umudunu taşıyorlar. Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde kazananlar ödüllerini alırken, tüm katılımcılar ise birlikte geçirdikleri keyifli günü hatırlayarak ayrıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Spor Turnuvası Başarıyla Gerçekleştirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!