G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,97
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,77
GR. ALTIN2.913,81
BTC2.176.742,44

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’den Şok İddia: “En Pahalı Yer 520 Lira Verdi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnan Güney, Beyoğlu’nda düzenlenen yerel seçimlerde CHP adayı olarak yarıştı ve %49,22 oy oranıyla Belediye Başkanı seçildi. Güney, ilçe meclis toplantısında belediye tarafından hazırlatılan kitapçık için 2 bin TL ödeme yapıldığını belirterek, kitabın en pahalı yerde 500 TL olduğunu iddia etti.

AK Parti’den CHP’ye geçiş yapan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, 2024 Mayıs Ayı 2. Toplantısı’nda konuşma yaptı. Güney, belediyenin yaptırdığı kitapçık için 2 bin lira ödendiğini belirterek, en pahalı yerde kitabın 500 TL olduğunu söyledi. 70 adet kitapçık için 300 bin lira harcandığını ifade eden Güney, en pahalı yerin 520 TL olduğunu iddia etti.

Seçimlerde AK Parti adayı Haydar Ali Yıldız’ı geride bırakarak Beyoğlu Belediye Başkanı seçilen İnan Güney, ilçenin mali durumunu da gündeme getirdi. Kasada sadece 70 milyon lira bulunduğunu ancak toplamda 916 milyon lira borçları olduğunu açıklayan Güney, belediyenin ekonomik olarak zor durumda olduğunu belirtti.

İnan Güney’in eleştirileri üzerine kitapçık tartışmaları da gündeme geldi. Güney’in iddialarına göre, belediye tarafından hazırlatılan kitapçık için ödenen 2 bin TL, aslında en pahalı yerde sadece 500 TL’ye mal edilebilirdi. Bu durum, belediyenin harcamaları ve mali yönetiminin doğru olup olmadığı konularında soru işaretleri oluşturdu.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in açıklamaları, ilçenin ekonomik durumuna ve harcamalarına ilişkin yeni tartışmaları beraberinde getirdi. Güney’in belediyenin mali yönetimi konusunda yapacağı değişimler ve harcamalarda daha dikkatli olacağına dair vaatleri, ilçe sakinleri ve muhalefet partisi tarafından yakından takip edilmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’den Şok İddia: “En Pahalı Yer 520 Lira Verdi”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!