G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

TİP’in Adayı İrfan Değirmenci: Çankaya’yı Bekleyen Değişim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci İrfan Değirmenci, Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Ankara Çankaya ilçesi için belediye başkan adayı olma kararı aldı. TİP, sosyal medya hesabından Değirmenci’nin adaylığını duyurdu. Değirmenci, 31 Mart’taki yerel seçimler öncesi TİP’in, Ankara’nın Çankaya ilçesinden belediye başkan adayı oldu. TİP’ten yapılan açıklamada, “Yıllarca her türlü rantı, talanı, yolsuzluğu konuşup gündeme taşıdı; şimdi Çankaya’da eşitlikten, özgürlükten, değişimden yana bir belediyeciliği konuşacak! Çankaya Belediye Başkan Adayımız İrfan Değirmenci!” ifadeleri kullanıldı.

Değirmenci, Çankaya adaylığıyla ilgili ilk açıklamasında, “Bahçeli’de çocuktum, Sıhhiye’de okudum, Cebeci’de üniversiteye gittim. Ben bu kentte ilk kez aşık oldum. Halkı çaresizliğe, seçeneksizliğe terk etmeye ne gönlümüz ne de fikrimiz el verdi. İşte bu bilinçle yola çıktık. Şimdi bir belediyeyi korumak için neler yapabileceğimizi değil, bir belediyenin bizler için neler yapabileceğini görme vakti” şeklinde konuştu.

Öte yandan Değirmenci daha önce TİP’in İzmir Milletvekili adayı olmuş, ancak seçilememişti. Değirmenci ayrıca bir süre önce Halk TV’den ayrıldığını duyurmuştu. İrfan Değirmenci’nin bu adaylık kararı CHP’nin kalesi olarak bilinen Çankaya’da nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu. Adaylık, 14 Şubat’ta açıklandı ve Çankaya halkını heyecanlandırdı. Bu karar, Çankaya’nın siyasi arenadaki dengelerini değiştirebilecek nitelikte bir gelişme olarak yorumlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TİP’in Adayı İrfan Değirmenci: Çankaya’yı Bekleyen Değişim!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!