G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,88
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,78
GR. ALTIN2.915,50
BTC2.182.498,61

Husumet Kan Döktü: Kardeşler Silahlı Kavgada Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Yenidere Mahallesi 2. TOKİ konutlarında saat 16.30 sularında gerçekleşti. Evlerine dönen Özkan Gitmez ve ağabeyi Ahmet Gitmez, kız kardeşleri B.G.’nin (30) eşi Mehmet G. ile karşılaştı. İddiaya göre aralarında ailevi nedenlerden dolayı husumet bulunan taraflar arasında tartışma çıktı. Mehmet G.’nin kardeşleri Muhammet ve Kemal G.’nin de olay yerine gelmesiyle tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Silahlı kavga sırasında Özkan ve Ahmet Gitmez, enişteleri ve kardeşlerinin ateşlediği kurşunlarla yaralandı. Mehmet G. ile kardeşleri olay yerinden kaçarken, çevredekiler yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralı kardeşler, hastaneye götürülmek üzere hafif ticari araçla yolda arıza yapınca, Özkan Gitmez taksiyle Ahmet Gitmez ise olay yerine sevk edilen ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

Özkan Gitmez’in 3, Ahmet Gitmez’in ise 4 çocuk babası olduğu öğrenilirken, olay yerinde yapılan incelemede polis ekipleri olaya karışan 3 şüpheliyi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. Suç aleti olarak kullanılan tabanca da şüphelilerle birlikte ele geçirildi ve emniyet tarafından işlemleri devam etmektedir. Diğer yandan, hayatını kaybeden Gitmez kardeşlerin üzerinde de bir tabanca ve tüfek bulunurken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Olayın detaylarına ilişkin bilgilerin yer aldığı habere göre, 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtilirken, tabanca ve tüfek gibi silahlarla olay yerinde ve hayatını kaybeden kardeşlerin üzerinde bulunması şaşkınlık yaratmış olabilir. Ancak detaylı inceleme ve soruşturma sonucunda olayın nedenleri ve suçlu/mağdur taraflar netlik kazanacaktır. Olayın yaşandığı mahalle ve konutlar, taraflar arasındaki ilişkiler ve daha fazla detay, soruşturmanın ilerlemesiyle ortaya çıkacaktır.

KAYNAK: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Husumet Kan Döktü: Kardeşler Silahlı Kavgada Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!