G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Şüpheli Çanta Fünye İle Patlatıldı: İçinden Elektronik Eşyalar Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay dün akşam, Şehir Parkı’nın girişinde meydana geldi. Parkta dolaşan vatandaşların şüpheli hareketlerde bulunan bir kişiyi görerek polise ihbarda bulunmaları üzerine polis ekipleri hemen olay yerine yönlendirildi.

Çevre güvenliğini aldıktan sonra bomba imha ekipleri de olay yerine gelerek şüpheli çantaya müdahale etti. Çantayı farklı açma yöntemleri denedikten sonra çantada patlayıcı madde olabileceği şüphesi üzerine fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Patlatma işlemi sonrasında çantadan çıkan eşyalar incelendiğinde, içerisinde sadece elektronik cihazlar bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri, çantayı bırakan kişinin henüz tespit edilemediğini belirtti ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Şehir Parkı’nın bulunduğu bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alınarak ekipler, parkta ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Vatandaşlar ise yaşanan bu durumun ardından bir hayli tedirgin olduklarını ifade etti.

Olayın ardından Şehir Parkı’nda bulunan işletmeler de geçici olarak kapatıldı ve olay yerine giriş-çıkışlar kapatılarak bölgeye sadece güvenlik güçleri ve yetkili ekiplerin girişine izin verildi.

Polis ekipleri, çantanın bırakılma sebebini ve içerisinde neden sadece elektronik cihazların olduğunu araştırmak amacıyla güvenlik kameraları ve tanıkların ifadelerini incelemeye aldı. Olayın üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen şu ana kadar herhangi bir şüpheli ya da şüpheli durumla ilgili bir bilgiye ulaşılamadı.

Olayın ardından park ve çevresinde bulunan vatandaşlar ise bu tür durumların artmasının endişe verici olduğunu belirterek, yetkililerin daha sıkı güvenlik önlemleri almasını talep ettiler.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve bölgede geniş çaplı güvenlik önlemlerinin alındığını belirtirken, vatandaşların herhangi bir şüpheli durumda hemen yetkililere haber vermeleri konusunda uyarılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şüpheli Çanta Fünye İle Patlatıldı: İçinden Elektronik Eşyalar Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!