G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,18
CNY4,81
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.862,59
Petrol74,59
GR. ALTIN2.996,49
BTC2.322.223,98

Öğretmenlerin İller Arası Yer Değiştirme Başvuruları Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenler için iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 13 Mayıs’ta başlıyor. Öğretmenlerin, başvurularını 13-17 Mayıs tarihleri arasında “www.personel.meb.gov.tr” adresi üzerinden yapmaları gerekiyor. Atamalar ise 22 Mayıs tarihinde valilikler tarafından gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, resmi eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin 2024 yılı için iller arası yer değiştirme işlemleri hakkında bilgi verildi. Bu kapsamda, öğretmenlerin isteğe bağlı yer değiştirme başvurularını yapabilmeleri için belirlenen tarih aralığı 13-17 Mayıs olarak açıklandı.

Başvuruların elektronik sistem üzerinden alınacağı belirtilirken, öğretmenlerin başvurularını tamamlamaları için belirlenen süre 17 Mayıs tarihinde sona erecek. Başvuruların ise “www.personel.meb.gov.tr” adresi üzerinden yapılacağı ve atamaların valilikler tarafından gerçekleştirileceği duyuruldu.

Öğretmenlerin atamaları yapıldıktan sonra yeni görev yerlerine başlamaları planlanıyor. Bu süreçte öğretmenlerin, iller arası yer değiştirme başvurularını dikkatlice ve eksiksiz bir şekilde yapmaları önem taşıyor. Ayrıca, atamaların valilikler tarafından yapılacak olması, öğretmenlerin yeni görev yerlerine uyum sağlamaları ve gerekli hazırlıkları tamamlamaları açısından da önemli bir aşama olarak karşımıza çıkıyor.

Özetle, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin 2024 yılı için iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 13 Mayıs’ta başlayacak ve 17 Mayıs’ta sona erecektir. Atamalar ise 22 Mayıs tarihinde valilikler tarafından gerçekleştirilecektir. Öğretmenlerin bu süreçte dikkatli ve eksiksiz bir şekilde başvurularını yapmaları ve yeni görev yerlerine uyum sağlamaları önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğretmenlerin İller Arası Yer Değiştirme Başvuruları Başlıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!