G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,52
GR. ALTIN2.919,06
BTC2.149.964,97

Bayern Münih Başkanı: Gelecek Yıl Şampiyonlar Ligi’ni Kazanacağız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Jan-Christian Dreesen, Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Dreesen, takımlarının maçı kaybetmesinin acı verici olduğunu belirtirken, oyuncuların her şeylerini ortaya koyduklarını ve büyük bir mücadele verdiklerini ifade etti. Tarafsız bir saha olan Wembley’de final oynamak istediklerini dile getiren Dreesen, maçtaki tartışmalı ofsayt kararlarına da değindi. Kendileri için haksız bir durum olduğunu belirten Dreesen, hakemin karar vermesi gereken durumların VAR’a başvurulmadan iptal edilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Bayern Münih’in tarihinde daha önce de acı veren yenilgiler yaşadığını dile getiren Dreesen, ancak her seferinde takımın bu tür durumları aşarak daha güçlü bir şekilde geri döndüğünü vurguladı. “Mia San Mia” felsefesine uygun olarak, takımın her zaman mücadele etmeye devam edeceğini belirten Dreesen, 2012 yılındaki evlerinde yapılan Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettikten sonra takım kaptanı Thomas Müller’in takıma verdiği sözü hatırlattı. Müller’in, “Yenilgi acı vericidir ancak gelecek yıl geri döneceğiz” sözlerine atıfta bulunan Dreesen, gelecek yılın Bayern Münih için zaferle sonuçlanacağına inandığını dile getirdi.

Gelecek yılın planlamalarına şimdiden başladıklarını belirten Dreesen, oyunculara güvendiğini ve başarı için ellerinden geleni yapacaklarına inandığını söyledi. Bayern Münih’in tarihindeki unutulmaz zaferlerden biri olan 2013 yılındaki Şampiyonlar Ligi zaferinin de bir kez daha tekrarlanacağına olan inancını dile getiren Dreesen, takımının kalitesine ve karakterine güvendiğini ifade etti. Tüm zorluklara rağmen Bayern Münih’in her zaman tepeye çıkmayı başardığını belirten Dreesen, yılların verdiği deneyimle gelecek yılın kendileri için zaferle sonuçlanacağına inandığını vurguladı.

Son olarak, taraftarlara teşekkür eden Dreesen, onların desteğinin takım için büyük önem taşıdığını ve gelecek yılki hedeflerine ulaşmalarında taraftarların desteğinin kritik bir rol oynayacağını belirtti. Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’ndeki hedeflerine odaklanarak gelecek sezon için daha da motive olacaklarını söyleyen Dreesen, takımın kazanma arzusunun ve gücünün hiçbir zaman azalmayacağını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayern Münih Başkanı: Gelecek Yıl Şampiyonlar Ligi’ni Kazanacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!