G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,11
GR. ALTIN2.884,23
BTC2.176.443,00

Barron Trump, Florida Delegesi Olarak Seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın en küçük oğlu Barron Trump, siyasi arenada yer almaya başlıyor. Barron, henüz liseyi bitirmeden Florida delegesi olarak seçildi ve 2024 başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday olması beklenen yaklaşık 2.429 delege arasında yerini aldı. Cumhuriyetçilerin Florida Başkanı Evan Power, Trump’ın ailesinden delege olmasının harika bir heyet oluşturduklarını belirtti.

Barron Trump öncesinde halktan uzak tutuluyordu ancak babasının New York’taki davalardan birinin ertelenmesiyle ve lise mezuniyetine katılma izninin verilmesiyle medyanın ilgi odağı haline geldi. Donald Trump, Barron’un başarılı bir öğrenci olduğunu ve yıllardır mezuniyetini sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. Ancak, Yüksek Mahkeme Yargıcı Juan Merchan oğlunun mezuniyet törenine katılmasına izin vermediği için Trump, bu durumu eleştirdi ve oğlunun mezuniyet törenine katılmasına izin verilmemesine tepki gösterdi.

Trump’ın ailesinden gelen bu politik adım, Barron’un siyasi yaşamdaki yükselişinin ilk adımını oluşturuyor. 2024 başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday olarak aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Barron Trump, partisinin Florida delegeleri arasında yerini aldı. Trump’ın ailesinden birinin siyasi arenada yer alması, parti içinde harika bir heyet oluşturduklarını gösteriyor.

Barron Trump, genç yaşına rağmen politik arenada adından söz ettirmeye başlayan bir isim haline geliyor. Babası Donald Trump’ın yönlendirmesi ve desteğiyle siyasi kariyerine adım atan Barron, Cumhuriyetçi Ulusal Kongresi’nde Florida delegesi olarak görev yapacak. Aile içinde siyasete adım atmasıyla Barron’un önümüzdeki yıllarda daha aktif bir rol oynayabileceği ve belki de siyasi kariyerine devam edebileceği bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Barron Trump, Florida Delegesi Olarak Seçildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!