G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.159.775,74

Melis Sezen’den büyüleyici dans gösterisi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz günlerde bir üniversitenin düzenlediği dans yarışmasına katıldı. Burada jüri üyeliği yaparken, yaptığı dans gösterisiyle büyük beğeni topladı. Sezen’in zayıf fiziği ve performansı izleyicileri etkiledi ve gösterinin ardından etrafı kalabalıklaştı. Sosyal medyada da hızla trend olan bu olay, Sezen’in popülerliğine popülaritesine katkıda bulundu.

Melis Sezen, daha önce 2021 yılında Yıldızı Parlayanlar Altın Kelebek ödülünü kazanmıştı. Ancak ödül töreninde giydiği kıyafet, özellikle sütyensiz olması sebebiyle büyük tepki çekmişti. Sezen’in cesur tercihi, olayların gelişmesinde etkili olmuş ve konu uzun süre konuşulmuştu. Hatta bir siyasinin de bu konuya dair yorum yapmasıyla tartışmalar daha da alevlenmişti.

Yıldızı Parlayanlar Altın Kelebek ödülünü kazanarak adını duyuran Melis Sezen, son olarak dans gösterisiyle de gündeme oturdu. Üniversitede jüri üyeliği yaptığı yarışmada sergilediği performans, izleyicileri adeta büyüledi. Sezen’in dansında gösterdiği enerji ve yetenek, izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı. Sosyal medyada da hızla yayılan dans videosu, kısa sürede viral oldu.

Melis Sezen’in dans gösterisiyle ilgili yapılan yorumlar genellikle olumlu yöndeydi. Özellikle Sezen’in sahnedeki enerjisi ve performansı takdir topladı. Ünlü oyuncunun dans gösterisi, izleyenler tarafından uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor. Sezen, her fırsatta farklı projelere imza atmaya devam ediyor ve hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Melis Sezen’den büyüleyici dans gösterisi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!