G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.149.687,05

Eyüpsultan’da Okul Müdürünü Silahla Öldüren Zanlı Tutuklandı – Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da bulunan Alibeyköy Mahallesi’nde yer alan özel bir lisede meydana gelen olayda okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Y.K., mahkeme tarafından tutuklandı. Saldırı anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı ve zanlının savcılığa verdiği ifade de ortaya çıktı.

Iraklı öğrenci Y.K.’nin, lise müdürünü silahla vurarak olay yerinden kaçtığı anlar kamera görüntülerine yansıdı. Zanlı, mahkemede verdiği ifadede, müdürle konuşmak için odasına girdiğini ancak müdürün saldıracak gibi davrandığını düşünerek ateş ettiğini iddia etti.

Y.K.’nin verdiği ifadeye göre, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ortalarında okula başladığı ve çeşitli sebeplerle disiplin cezaları aldığı belirtildi. Kendisi ve annesiyle müdür arasında yaşanan sözlü tartışmanın ardından polis çağrıldığı ve okuldan ayrıldıkları ifade edildi. Zanlı, olayın ardından bir daha okula gitmediğini ve kendisine verilen paraların geri ödenmediğini öne sürdü.

Y.K., olaydan önce okulda gördüğü bir kişinin, geçmişte yaşanan bir olayı hatırlattığını ve bu durumun kendisini sinirlendirdiğini belirtti. 4 Mayıs’ta tabanca satın alarak okula gitmeye karar verdiğini ve olayın sabahı evden ayrılırken annesine haber vermediğini söyledi.

Zanlı, müdürle karşılaştığında amacının onu ayaklarından vurmak olduğunu söyledi. Ancak müdürün ani bir hareketle silahın kendisine doğrultulduğunu düşünerek kola ateş ettiğini ifade etti. Olaydan sonra silahı ve telefonunu Alibeyköy Barajı’na attığını söyleyen Y.K., amacının dövmek değil öldürmek olmadığını savundu.

Olayın ardından zanlının tutuklanmasının ardından gözler, olayın nedenlerine ve alınacak önlemlere çevrildi. Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak’taki lisede güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli adımların atılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Okul Müdürünü Silahla Öldüren Zanlı Tutuklandı – Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!