G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.149.687,05

İstanbul Havalimanı’nda Kargo Uçağı Yürekleri Ağza Getirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sabah Paris-İstanbul seferini yapan FEDEX’e ait kargo uçağı, ön iniş takımı açılmayınca İstanbul Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı. Kaptan pilot durumu hava trafik kontrol kulesine bildirdi ve iniş sırasında gövde üzerine iniş yaptı. Uçakta ölen veya yaralanan olmadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kaptan pilotları ve kabin ekibini başarılı tahliyeleri için tebrik etti.

İstanbul Havalimanı’nda yaşanan olay, kargo uçağının ön iniş takımlarının açılmaması sonucu gövde üzerine iniş yapmasıyla kameraya yansıdı. Havacılık araştırmacısı Cem Doğut, pilotların düşük süratle yaklaşarak uçağı pistte durdurmalarının başarılı bir manevra olduğunu belirtti. Uçak iniş sırasında herhangi bir acil durum bildirerek Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele ekiplerinin müdahalesini aldı.

Pist üzerine inen uçağın ardından ARFF (Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) ekipleri hızla müdahale etti ve uçağın güvenli bir şekilde durmasını sağladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre olayda ölen veya yaralanan olmadığı belirtildi. Kazanın ardından uzmanlar görevlendirilerek araştırma ve inceleme çalışmaları başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Havalimanı’nda Kargo Uçağı Yürekleri Ağza Getirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!