G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.148.254,97

Diyarbakır’da Büyük Operasyon: 230 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda Kayacık ve Kumluca mahallelerinde uyuşturucu ticareti yapanlar arasındaki bağları ortaya çıkarmak için harekete geçildiğini duyurdu. Operasyon, bölgede saklanan uyuşturucu maddeleri ve bu maddeleri gizleyen kişileri adalete teslim etmek amacıyla düzenlendi.

Yapılan operasyonda, toplamda 230 kilogram toz esrar ele geçirildi. Operasyonun detaylarına ilişkin açıklamada bulunan Diyarbakır Valiliği, terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasındaki bağları somut delillerle ortaya çıkarmak için operasyonun gerçekleştirildiğini belirtti. Operasyon, Kayacık ve Kumluca mahalleleri kırsalında gerçekleştirildi.

Operasyonun amacı, uyuşturucu ticareti yapanlar arasındaki bağları ve uyuşturucu maddelerin saklandığı bölgeleri ortaya çıkarmak olarak açıklandı. Operasyon bölgesinde yapılan aramalarda ise 230 kilogram toz esrarın ele geçirildiği bildirildi. Bu operasyonla birlikte, uyuşturucu ticareti yapanların ve uyuşturucu maddeleri saklayan kişilerin adalete teslim edilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır Valiliği, operasyonun Kayacık ve Kumluca mahallelerinde gerçekleştirildiğini belirtirken, toz esrarın da buralarda ele geçirildiğini açıkladı. Uyuşturucu ticaretine karışan şahısların da bu operasyon kapsamında adalete teslim edileceği belirtildi. Operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi ile birlikte, uyuşturucu ticareti ve üretimi yapanların etkisiz hale getirilmesi amaçlanıyor.

Diyarbakır Valiliği’nin açıklamasına göre, operasyonun başarılı sonuçlanması ile birlikte bölgede uyuşturucu ticaretine yönelik önemli bir darbe vurulmuş oldu. Yapılan operasyonla birlikte, terör örgütleri ile uyuşturucu ticaretini bağlantılı olan şahısların adalete teslim edilmesi sağlanacak. Böylece, bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması amacına da katkı sağlanmış olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Büyük Operasyon: 230 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!