G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.165.438,63

Cem Garipoğlu’nun El Parmaklarındaki Mor Leke Gizemi Çözüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarında yer alan ‘mor leke’ detayı kamuoyunda tartışmaları beraberinde getirmişti. İki el parmağında bulunan morarmaların nedeni üzerinde durulurken, el parmaklarındaki lekelerin siyah mürekkep olduğu ortaya çıktı. Bu lekelerin, Silivri 5 Nolu Cezaevi’nde kalan Garipoğlu’nun resim çalışmalarından kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları incelendiğinde, 3 yaşam odası, 1 hobi odası, 1 mutfak ve bir avlusu bulunan koğuşunda geçirdiği süreye dair detaylar ortaya çıktı. Ayrıca, F Blok’ta düzenlenen resim kursuna katıldığı ve intihar ettiği iddia edilen odada boş resim tuvalleri, boyalar ve ranza bulunduğu belirlendi.

Cem Garipoğlu’nun ölümüne ilişkin çeşitli iddialar ortaya atılınca, ailesi mezarının açılmasını talep etti. Ancak savcılık ve Adalet Bakanlığı bu talebi reddederek, ailenin isteğini gerçekleştirmemesi üzerine baba Nida Garipoğlu da mezarın açılmasını ve tartışmaların son bulmasını istedi.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya ilişkin detayları aydınlatmak amacıyla otopsi sırasında çekilen fotoğraf ve video kayıtlarını inceleyerek bir bilirkişi atadı. Bilirkişi, otopsi görüntülerini inceleyerek detaylı bir rapor hazırladı ve Garipoğlu’nun mezarının açılıp açılmayacağı konusunda verilecek kararın, soruşturmanın seyrini belirleyeceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cem Garipoğlu’nun El Parmaklarındaki Mor Leke Gizemi Çözüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!