G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.878,48

Bursa’da Kıskançlık Krizi: Sokak Ortasında Kanlı Bıçaklama Olayı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi Şükrü Meral Sokak’ta meydana geldi. 18 yaşındaki Leyla Sultan K., sokak ortasında ablasının ayrılmak istediği sevgilisi 20 yaşındaki Mehmet Salih B.’yi bıçakladı. Mehmet Salih B., kalçasına ve sırtına isabet eden 3 bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin yardımıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Mehmet Salih B. ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yakalanan Leyla Sultan K., emniyetteki ifadesinde Mehmet Salih B.’nin ablasının ayrılmak istemesi sebebiyle ailesini tehdit ettiğini ve bu yüzden bıçakladığını belirtti. Olay anının cep telefonu kamerası tarafından kaydedildiği ve polis tarafından hızla yakalanan Leyla Sultan K. ifadesinde, kaçma niyeti olmadığını sadece susmasını istediğini söyledi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Leyla Sultan K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu kavganın ardında ablasının sevgilisinden ayrılma isteği ve tehditler yatmaktadır. Olayın yaşandığı sokak, Gemlik ilçesi Hamidiye Mahallesi Şükrü Meral Sokak’ta meydana gelmiştir. Leyla Sultan K.’nın bıçakladığı Mehmet Salih B.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmiştir. Ayrıca olayın kameralar tarafından kaydedilmesi ve hızla polis tarafından yakalanması da dikkat çekici bir detaydır.

Yaşanan bu olay, kıskançlık ve sevgiliye zarar verme gibi durumları gündeme getirmiştir. Bu tür şiddetin önlenmesi için gençler arasında iletişimin önemi bir kez daha vurgulanmaktadır. Emniyetteki ifadeler doğrultusunda Leyla Sultan K.’nın serbest bırakılması ise tartışmalara yol açmıştır. Bu tür olayların önlenmesi ve toplumun daha güvenli hale gelmesi için önlemler alınması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Kıskançlık Krizi: Sokak Ortasında Kanlı Bıçaklama Olayı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!