G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,61
GR. ALTIN2.872,69
BTC2.148.811,47

Aksaray’da Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, hırsızlık suçundan aranan bir şahsı yakalamak için harekete geçti. 23 yıl hapis cezası bulunan Ö.K., yapılan operasyon sonucu yakalandı. Ekipler, Ö.K.’yi ikametinde tespit ederek gözaltına aldılar. Ardından adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ö.K.’nin yakalanmasıyla ilgili detaylar ise şu şekilde ortaya çıktı: Emniyet ekipleri, Ö.K.’nin Aksaray ilinde bir dizi hırsızlık olayına karıştığını belirledi. Yapılan teknik takipler sonucu şahsın izine ulaşıldı ve operasyon düzenlendi. Ö.K., ikametinde yakalanarak gözaltına alındı.

İfadesi alınan Ö.K., suçunu kabul etti ve mahkemeye çıkarıldı. 23 yıl hapis cezasıyla yargılanan şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Hırsızlık suçundan aranan Ö.K.’nin yakalanması, Aksaray Emniyet Müdürlüğü’nün titiz çalışmaları ve koordineli bir operasyon sonucunda gerçekleşti. Emniyet ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. Öte yandan, halkın da herhangi bir şüpheli durum gördüğünde hemen emniyete haber vermesi gerektiği vurgulandı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık ve benzeri suçlara karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini ve suçluların hak ettikleri cezayı alacağını açıkladı. Emniyet yetkilileri, vatandaşların da ellerinden geldiğince tedbirli olmalarını ve şüpheli durumları hemen 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini önerdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aksaray’da Hırsızlık Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!