G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.657,49

Felaket Tellalı Onur Akay’dan Kahtalı Mıçe’nin Sağlık Durumu Hakkında Güncel Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onur Akay, hastalık ve ölüm haberleriyle ‘Felaket Tellalı’ olarak bilinmektedir. Kahtalı Mıçe’nin sağlık durumu hakkında bilgi veren Akay, sanatçının gırtlak kanseri teşhisiyle Antalya’da tedavi gördüğünü belirtti. Kemoterapi tedavisi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etmektedir. Aynı zamanda sanatçının ekonomik sıkıntılar yaşadığı da aktarılmıştır.

Kahtalı Mıçe, deprem felaketinde akrabalarını kaybetmiştir. 6 Şubat 2023’te yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinden merkez almış ve birçok ilde büyük yıkıma ve can kaybına yol açmıştır. Adıyaman da depremden etkilenen illerden biri olmuştur. Kahtalı Mıçe, Adıyaman’da depreme yakalanmış ve birçok akrabasını kaybetmiştir.

Onur Akay, sanat camiasında yaşanan ölüm ve hastalık haberleriyle ‘Felaket Tellalı’ namıyla anılmaktadır. Kahtalı Mıçe’nin sağlık durumu hakkında bilgi veren Akay, sanatçının gırtlak kanseri teşhisi aldığını ve Antalya’da tedavi gördüğünü ifade etmiştir. Kemoterapi tedavisi de Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etmektedir. Ayrıca sanatçının maddi zorluklar içinde olduğu da belirtilmiştir.

Kahtalı Mıçe, deprem felaketi sırasında akrabalarını kaybetmiştir. 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye genelinde büyük bir yıkıma ve binlerce can kaybına neden olmuştur. Adıyaman da depremden ciddi şekilde etkilenmiş ve Kahtalı Mıçe de burada yaşayan akrabalarını kaybetmiştir.

Onur Akay, ‘Felaket Tellalı’ lakabıyla anılan bir isimdir ve sanat camiasındaki ölüm ve hastalık haberlerini duyurmaktadır. Kahtalı Mıçe’nin sağlık durumu hakkında bilgi veren Akay, sanatçının gırtlak kanseri teşhisi aldığını ve Antalya’da tedavi gördüğünü aktarmıştır. Kemoterapi tedavisi de Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etmektedir. Aynı zamanda sanatçının maddi sıkıntılar içinde olduğu da belirtilmiştir. Kahtalı Mıçe, deprem felaketi sırasında Adıyaman’da yaşayan akrabalarını kaybetmiştir. 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, Türkiye’de büyük bir yıkıma ve binlerce can kaybına yol açmıştır. Adıyaman da depremden fazlasıyla etkilenmiş ve Kahtalı Mıçe de burada yaşayan akrabalarını kaybetmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Felaket Tellalı Onur Akay’dan Kahtalı Mıçe’nin Sağlık Durumu Hakkında Güncel Haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!