G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.150.998,84

İki Kardeşin Acı Sonu! Acılı Dede Çağrıda Bulundu: Yaya Geçidi Yapılsın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güllerpınarı Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi üzerinde meydana gelen feci kaza, Kemal Şuberi İlköğretim Okulu öğrencisi 8 yaşındaki Doruk Erdoğan’ın hayatını kaybetmesine neden oldu. Erdoğan’ın 7 yaşındaki kardeşi Belinay Erdoğan ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazada, F. Ü. yönetimindeki bir otomobilin çarpması sonucu yaşanan trajedi, çevredekileri derinden üzdü.

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Dorukhan Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, hafif yaralanan Belinay Erdoğan ise hastaneye kaldırıldı. Sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı. Küçük çocuğun cenazesi ise Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazanın ardından acılı bir dede olan İsmail Göçer, torununu kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, yaşanan trajedinin bir daha yaşanmaması için bölgeye yaya geçidi yapılması çağrısında bulundu. Kazadan geriye ise, iki kardeşin el ele tutuşarak çekildikleri fotoğrafı kaldı.

Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, küçük çocukların karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı an, Doruk Erdoğan’ın aracın altında kalması ve kız kardeşinin yola savrulması açıkça görülüyor. Bu görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğini gözler önüne seriyor ve çevredeki insanları derinden etkiliyor.

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması ve yaya geçidinin yapılması konusunda vatandaşlar ve yetkililerin bir araya gelerek çözüm bulmaları bekleniyor. Bu tarz trajik olayların önlenmesi için daha fazla dikkat ve önlem alınması gerektiği vurgulanıyor. İstanbul’un bu sakin semtinde yaşanan kaza, mahalle sakinlerini ve aileleri derinden etkilemiş durumda. Bu tür acı olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınması ve uyarıların dikkate alınması önem arz ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İki Kardeşin Acı Sonu! Acılı Dede Çağrıda Bulundu: Yaya Geçidi Yapılsın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!