G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.878,48

Bakan Yaşar Güler’den Kritik Talimat: Terörle Mücadelede Devam Eden Faaliyetler için İlginç İfadeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele başta olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi almak ve talimatlar vermek üzere bir toplantı düzenledi. Toplantıda değerli silah ve mesai arkadaşlarına hitaben konuşan Bakan Güler, görevlerini fedakarca ve başarıyla yerine getiren personelin memnuniyet verici çalışmalarını ifade etti. Güler, Türk coğrafyasının gücünü ortaya çıkaracak fırsatları değerlendirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Aldıkları olumlu geri bildirimlerin cesaret verici olduğunu vurgulayan Bakan Güler, destekledikleri kardeş ülkelerin Türkiye benzeri bir silahlı kuvvet yapısını kurmalarını istediklerini dile getirdi.

Kahraman ordunun terörle mücadelede yeni güvenlik konsepti doğrultusunda tehditleri sınırlarına dayanmadan bertaraf ettiği ve PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri başta olmak üzere tüm tehlikelere karşı yoğun bir tempoda mücadele ettiği belirtildi. Bakan Güler, geçmişte sınırlı hedefli operasyonların yerine sürekli ve kapsamlı operasyonlar gerçekleştirilerek teröristlere darbe vurulduğunu ve büyük başarılar elde edildiğini ifade etti.

Toplantıda, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve bakan yardımcıları da hazır bulundu.

Bakan Güler, başarıların ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu ve terörle mücadelede elde edilen kazanımların ülkeye yönelik tehdit unsurlarını bertaraf ederek aynı zamanda terör örgütlerine darbe vurduğunu ve tutumlarını değiştirmelerine zorladığını dile getirdi. Bakan Güler, personelinin emeklerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Son olarak, Bakanlığın resmi Twitter hesabından paylaşılan bir fotoğrafta, toplantıda yer alan Bakan Yaşar Güler ve diğer komutanlar görüntülendi. toplantıya ilişkin fotoğrafın yanı sıra terörle mücadelede elde edilen başarılar hakkında da güncel bilgiler paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yaşar Güler’den Kritik Talimat: Terörle Mücadelede Devam Eden Faaliyetler için İlginç İfadeler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!