G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

Emine Erdoğan’dan Hıdırellez Kutlaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hıdırellez’i kutladı. Paylaşımında “Toprağa bereket, tohuma bolluk getiren bahar; haneleri huzur, kalpleri şifa ile doldursun. Hıdırellez kutlu olsun!” ifadelerini kullandı. Bu mesajıyla, baharın güzelliklerini kutlayarak herkesin evlerinde huzur bulmasını ve kalplerinin şifa bulmasını diledi.

Emine Erdoğan, bu mesajını Twitter’da da paylaştı ve eklediği bir görselle beraber takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımıyla Hıdırellez’in geldiğini ve insanların bu özel günü kutlamasını hatırlattı. Paylaşımında, doğanın uyanışını, toprağa ve tohuma verilen bereketi vurguladı. Aynı zamanda, hanelerin huzur dolu olmasını ve insanların kalplerinin şifa bulmasını temenni etti.

Emine Erdoğan’ın bu paylaşımı, pek çok kişi tarafından beğenilerek paylaşıldı. Hıdırellez’in gelişi, baharın güzellikleri ve doğanın uyanışıyla özdeşleştirilerek, kutlama mesajlarıyla karşılandı. Toprağa bereket, tohuma bolluk getiren baharın güzelliklerini paylaşan Emine Erdoğan, takipçilerinin de bu güzel günü kutlamalarını teşvik etti.

Emine Erdoğan’ın Hıdırellez mesajı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, doğanın uyanışıyla birlikte evlerine bolluk ve bereket gelmesi dileğiyle birbirlerine tebrik mesajları yolladı. Emine Erdoğan’ın kutlama mesajı, Hıdırellez’in Türk kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu hatırlattı ve bu özel günü hatırlamamızı sağladı.

Emine Erdoğan’ın Hıdırellez mesajı, baharın müjdecisi olarak kabul edilen bu özel günü kutlamamıza vesile oldu. Doğanın uyanışıyla birlikte insanların da ruhsal olarak canlanması, hanelerin huzur ve bereketle dolması temennisi mesajında yer aldı. Emine Erdoğan, bu özel günü kutlayarak takipçilerine ve sevenlerine bu güzel günü hatırlattı ve kutlama mesajları yolladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan’dan Hıdırellez Kutlaması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!