G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

TEM Otoyolunda Kamyonetin Aracını Durdurması Kazaya Sebep Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın ardından polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazaya karışan sürücülerin ifadelerine başvurulurken, kamyonet şoförü hakkında da gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi. Kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarını da inceleyerek kazanın tam olarak nasıl meydana geldiğini araştırmaya devam ediyor. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana gelirken, olayın ardından TEM Otoyolu Ankara istikamette uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı.
Olayın ardından yaralanan kadının durumunun iyi olduğu açıklanırken, kazanın şiddeti nedeniyle ufak çaplı maddi hasarların meydana geldiği belirtildi. Kamyonet şoförü olan Ramazan Arabacı’nın verdiği ifadeler doğrultusunda, aracın arıza yapması sonucu emniyet şeridine park edip beklerken, arkadan gelen hafif ticari aracın kazaya neden olduğu ortaya çıktı. Kazada hastanelik olacak kadar ciddi bir yaralanma yaşanmazken, sürücüler ve araçlardaki maddi hasarın boyutu incelemelerin ardından tam olarak belirlenecek.
Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, yolun trafiğe kapatılmasıyla birlikte sürücüler alternatif güzergahlar kullanarak yolculuklarına devam etmek zorunda kaldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, sürücülerin verdiği ifadeler ve güvenlik kamerası görüntüleri olayın detaylarının aydınlatılmasında büyük önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEM Otoyolunda Kamyonetin Aracını Durdurması Kazaya Sebep Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!