G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

Sudan Büyükelçisi Burhan, Oğlunun Vefatıyla Taziyeleri Kabul Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdurrahman’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle, Sudan’ın Ankara Büyükelçiliği konutunda taziye kabul eden Burhan, ziyaretçiler arasında Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in yanı sıra Suudi Arabistan, Yemen, Filistin, Arap Ligi, Mısır ve Umman’ın Ankara büyükelçileri ile birçok Sudanlı ve Türk vatandaşı da bulunmaktaydı.

Abdurrahman’ın cenazesi, öğle namazı sonrasında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilmişti. Abdurrahman, 6 Mart tarihinde Çankaya’da bulunan İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı’nda motosikletiyle bir araca çarpmış ve yaralanmıştı. Yaklaşık 2 ay süren yaşam mücadelesinin ardından, Abdurrahman, Bilkent Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Taziye ziyaretlerine katılan isimler arasında en dikkat çekici isimler arasında Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler yer alırken, Burhan’a taziye dileklerini iletmek için gelen büyükelçiler de önemli bir destek olmuştu. Sudan’ın Ankara Büyükelçiliği konutunda yapılan taziye ziyaretinde, Burhan’a ve ailesine başsağlığı dileklerini iletmek için gelen ziyaretçiler arasında Suudi Arabistan, Yemen, Filistin, Arap Ligi, Mısır ve Umman’ın Ankara büyükelçileri de bulunmaktaydı. Türk ve Sudanlı vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği taziye ziyareti, Burhan ve ailesine destek olmak amacıyla gerçekleştirilmişti.

Abdurrahman’ın vefatı, ailesi ve yakın çevresi için büyük bir üzüntü kaynağı olmuştu. Kazanın ardından Bilkent Şehir Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veren Abdurrahman için yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı. Son yolculuğuna uğurlanan Abdurrahman, dualar eşliğinde Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Taziye ziyaretlerinin ardından, Burhan ve ailesi, aldıkları destekten dolayı teşekkürlerini ileterek, Abdurrahman’ın anısının her zaman yaşatılacağını belirtmişlerdi. Hem Sudan hem de Türkiye’den gelen taziye mesajları, Burhan ve ailesine güç verirken, yaşanan acıyı bir nebze olsun hafifletmişti. Abdurrahman’ın trajik şekilde kaybı, sevenlerini derin bir hüzne boğmuş olsa da, dualarla ve destek mesajlarıyla ailenin yanında olan herkes, acılarını paylaşarak birlik ve dayanışma içinde olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sudan Büyükelçisi Burhan, Oğlunun Vefatıyla Taziyeleri Kabul Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!