G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

İzmir Sanat ve Antika Fuarı Son Buldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Sanat ve Antika Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fuarcılık İştiraki İZFAŞ ve Demos Fuarcılık tarafından Fuar İzmir’de düzenlendi. 1 Mayıs’ta başlayan fuar, bin 500 civarında sanatçının 5 bin eserini ve antika objeleri sanatseverlerle buluşturdu.

Fuarın en dikkat çeken katılımcılarından biri ressam ve illüstratör Cansu Altun oldu. Altun, resimlerini tuval üzerinde kumaş ve alçıyı dondurarak oluşturduğunu belirtti. Daha çok dijital sanatla ilgilendiğini söyleyen Altun, fuarda dijital eserlerin yer almadığı için tuval üzerine yaptığı resimlerini sergiledi. Eserlerinden birine “Hayat Ağacı” adını veren Altun, bu resmin hayatın karanlık ve aydınlık yanlarını gösterdiğini ifade etti.

Altun, kadın portrelerinde kadınların gözlerini kapalı olarak çizdiğini ve izleyicilerin eksik kısmı zihinlerinde canlandırmasını amaçladığını söyledi. Fuarda sergilenen bu tarz eserler sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Fuarda çok sayıda eserin ve antika objenin yer aldığı stantlar, ziyaretçilerin ilgisini çekti. Antikalar ve sanat eserlerinin yanı sıra, heykeller ve cam sanatları da fuarın renkli görüntülerinden biriydi.

Fuarın son gününde, sanatseverlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıldı. Fuar, birbirinden değerli eserleri ve antikaları sergileyerek sanatseverlere keyifli bir deneyim yaşattı. İzmir Sanat ve Antika Fuarı, sanatseverlerin beğenisini kazanarak başarılı bir şekilde sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Sanat ve Antika Fuarı Son Buldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!