G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

Kadıköy’de Akaryakıt İstasyonuna Dalan Otomobil!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy’de Gecenin Geç Saatlerinde Kaza!

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Fenerbahçe Mahallesi’nde bulunan Bağdat Caddesi üzerinde gece saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Saat 23.30 sularında yaşanan olayda, bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yolda seyir halinde olan Hasan C.’nin kontrolündeki motosiklete çarptı. Ardından otomobil, akaryakıt istasyonuna girdi.

Kazada, motosiklet sürücüsü Hasan C. yaralandı ve hemen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Kazanın ardından olay yerine polis ekipleri sevk edilerek inceleme başlatıldı. Polis, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan bir motosiklet sahibi olan Yunus Taşkın, yaşanan korkutucu anları şu şekilde anlattı: “Araç yoldan gelirken motorcuya vurup deviriyor, sanırım bir tane de taksiye vuruyor. Oradan kontrolünü kaybedip bu kaldırıma vuruyor, mantarları kırıyor. Biz burada duruyorduk arkadaşımla. Üzerimize doğru geldiğini görünce biz yola doğru atladık. Gelen araç bizim park halindeki motora vurdu ve devirdi. Orada motorlu yaralıydı onu ambulansla alıp götürdüler.”

Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve yol tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak trafiği düzenledi ve şahısların can güvenliğini sağladılar. Trafik kazalarının artmasıyla birlikte, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem taşımaktadır.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan C.’nin durumunun ise şu an için stabil olduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili detaylı soruşturmanın devam ettiği ve olayın nedenlerinin belirlenmeye çalışıldığı bilgisi de paylaşıldı. Olayın ardından bölgede normal yaşamın devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de Akaryakıt İstasyonuna Dalan Otomobil!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!