G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda korkunç kaza! 3 kişi yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, M.F.K. isimli sürücü yönetimindeki 58 ADJ 018 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek Kızılırmak’a uçtu. Kazada sürücüyle birlikte araçta bulunan M.K. ve M.K. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan yaralılar, Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı. İlgili makamlar olayın nedenlerini araştırarak gerekli önlemleri almaya çalışacak. Kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından ne gibi faktörlerin rol oynadığı detaylı şekilde incelenecek.

Trafik kazalarının arttığı yağışlı havalarda sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği unutulmamalıdır. Kayganlaşan yollarda araç kullanırken ani fren veya direksiyon hareketlerinden kaçınılmalı, hız sınırı ve diğer trafik kurallarına uyulmalıdır. Benzer kazaların tekrar yaşanmaması için özellikle yağmurlu ve kar yağışlı havalarda tedbirli olmak hayati önem taşımaktadır. Trafik güvenliği konusunda herkesin sorumluluk sahibi olması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda korkunç kaza! 3 kişi yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!