G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.498,91

Kartal sahilinde karavan işgali tepki çekiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan sahilde karavan otoparklarına aylık 1152 TL ücret ödemek istemeyen karavan sahipleri, sahile yerleşerek tartışmalara sebep oluyor. Bu durum 11 ay önce gündeme gelmiş olsa da zaman içerisinde karavanların sayısında artış yaşanmış durumda. Karavancılar, sahil kenarında bulunan alanı ücretsiz şekilde kullanarak, diğer sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Bu durumdan şikayetçi olan sürücüler, araçlarını park edememekten ve sahilin kullanılamaz hale gelmesinden yakınıyor. Abdullah Tokgöz, karavan sahiplerinin sadece para ödememek için sahil kenarına park ettiklerini belirterek tepki gösterdi. Ayrıca, sahilde bulunma amacının kahve içmek veya sosyal aktivitelerde bulunmak olduğunu vurguladı ve karavanların bu durumu engelleyerek diğer vatandaşların mağdur olmasına neden olduğunu dile getirdi.

Karavan sayısının artmasından şikayetçi olan bir diğer vatandaş Metin Kaya, karavanların artık sahil alanında ücretsiz konaklamaya başladığını ve bundan rahatsız olduklarını ifade etti. Özellikle hafta sonları boş yer bulunamadığı için sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Engelli olan Kazım Gençbay ise, karavanların park yeri olarak kullanması nedeniyle engellilere kitap okuma gibi aktivitelerde zorluk çıkardığını dile getirdi ve yetkililerin bu duruma müdahale etmesini talep etti.

Karavan sahipleri, ücretli otoparklardan kaçarak ücretsiz olan sahil alanlarını tercih etmeye devam ediyor. Ancak bu durum diğer vatandaşların park sorunlarına ve sahil alanlarının kullanımına engel oluşturuyor. Özellikle hafta sonları rağbet gören sahil alanlarında, karavanların yoğun bir şekilde yer alması sıkıntıların artmasına neden oluyor. Bu durum karavan sahipleri ile diğer sürücüler arasında yaşanan gerginliklere neden olurken, yetkililerin bu konuya çözüm bulması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kartal sahilinde karavan işgali tepki çekiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!