G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.375,32

Almanya’da Hırsızlar, Evdeki 50 Şişe Rakı ve Viskiyi Çaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’da yaşayan Ali Eteke ve Hülya Eteke çiftinin Merkezefendi ilçesindeki dubleks villasına gece yarısı camını kırarak giren ve oldukları tahmin edilen 2 hırsız, evdeki balık konservelerini yiyip, toplam 13 şişe viski ve rakı içerek eğlendiler. Hırsızlar, ev sahibi Ali Eteke’nin 35 yıldır biriktirdiği koleksiyonundaki birçoğu artık üretimi olmayan 50 şişe rakı ve viskiyi de çalarak kaçtı. Olay, Eteke çiftinin geçen hafta Denizli’ye gitmesiyle fark edildi. Ev sahibi çift, durumu polise bildirdi ve inceleme başlatıldı. Hırsızlar, evdeki 2 televizyona da zarar vermişlerdi.

Ali Eteke, evlerine döndüklerinde camın rüzgardan kırıldığını düşündüklerini ancak içeriye girdiklerinde her yerin dağınık olduğunu fark ettiklerini söyledi. Dolapların boşaltıldığını belirten Eteke, 6 bin euroya varan bir maddi zararının olduğunu dile getirdi. Eteke, “Komşular hiçbir şey duymamış, hırsızların giriş ve çıkış saatleri belli değil. Evimizde yaptıkları alemi görünce şaşırdık” şeklinde konuştu.

Polis, hırsızları tespit edip yakalamak için çalışmalara başladı. Hırsızların olay yerinden alkol ve diğer değerli eşyalarla firar ettiği belirtiliyor. Hırsızların evde ne kadar zaman geçirdiği ve nasıl girdikleri konusunda detaylı bir araştırma yapılmaktadır. Eteke çifti, hırsızların iade edilmesi için polisin çabalarını bekliyor.

Eteke çifti, yaşanan hırsızlık olayını şok ve endişeyle karşıladıklarını belirttiler. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ve önemli ipuçlarına ulaşmaya çalışıyor. Hırsızlık olayının aydınlatılması ve suçlu kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir araştırma yapılıyor. Eteke çifti, güvenlik önlemlerini artırarak benzer olayların tekrar yaşanmaması için gereken adımları atmaya kararlı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya’da Hırsızlar, Evdeki 50 Şişe Rakı ve Viskiyi Çaldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!