G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.498,91

Küçükçekmece’de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur Gezen Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçükçekmece’de Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı’nda yapılan kazı çalışması sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezen, hayatını kaybetti. Olay sonrasında ekipler tarafından yapılan incelemede, parkın bazı bölümlerinin su birikintisi ile dolduğu ve Edanur’un buraya düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ise, olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, Edanur’un ölümü ile ilgili 4 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ağaç AŞ’de görevli mühendis Furkan K, kepçe operatörü Sezai A. ile tesisat ustası Fayık C’yi gözaltına aldı. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada minik Edanur’un ölümüne ilişkin derin üzüntüsünü dile getirdi. İmamoğlu, olayın ardından başlatılan soruşturmanın yakında tamamlanacağını ve sorumluların cezalandırılacağını belirtti. Ayrıca, adli makamların da soruşturmanın devam ettiğini açıkladı. İmamoğlu, olayın siyasi istismar malzemesi haline getirilmesine tepki gösterdi ve çocukların korunamamasının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Usta Ekip, 5 yaşındaki masum bir çocuğun hayatını kaybetmesiyle ilgili duyarlılığı ve adalet arayışını sürdüreceklerini vurgulayarak, Edanur’a Allah’tan rahmet diledi. Minik yavrunun ölümü, toplumda derin üzüntü yaratırken, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için çalışmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur Gezen Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!