G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.058,31

Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin Polis Aracına Çarptığı Kaza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı Yolunda sabah saat 07.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aracıyla seyir halinde olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, aynı istikamette seyir halinde olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil aracın arka kısmına çarptı. Kaza sonucunda her iki araçta da maddi hasar oluştu.

Olayın ardından polis ekipleri, kaza yerine sevk edildi ve gerekli incelemelerde bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Yıldız Tilbe hakkında Karayolları Trafik Kanunu’nun ‘Takip Mesafesi’ maddesince takip mesafesi kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem uygulandı. Bu kuralın ihlali neticesinde meydana gelen kazada herhangi bir yaralanma yaşanmazken, sadece maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin kaza sonrasında olay yerinde beklediği ve polis ekipleri tarafından ifadesinin alındığı bildirildi. Ayrıca, polis memuru idaresindeki sivil aracın da olay yerindeki müdahalesi ve gerekli raporların tutulması için Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışmaların başlatıldığı açıklandı.

Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı Yolu, kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı. Ancak, polis ekiplerinin olay yerindeki gerekli müdahaleleri yapması sonrasında yol tekrar trafiğe açıldı ve normal seyrine döndü. Kazanın ardından oluşan araç kuyruğu ise kısa sürede dağıldı ve trafik normale döndü.

Kaza sonrasında Yıldız Tilbe’nin sosyal medya hesapları üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yapmadığı görüldü. Olayın detayları, soruşturma süreci ve alınan idari işlemlerle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılıp yapılmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Şarkıcının kaza sonrasında yaşadığı stresin ve etkilenmenin nasıl olacağı, ilerleyen günlerde ortaya çıkacak gelişmelerle birlikte daha netlik kazanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe’nin Polis Aracına Çarptığı Kaza!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!